More
  spot_img

  Drama na Ilidži: Bježeći iz stana na četvrtom spratu skočio kroz prozor, pao na asfalt i preživio


  Na Ilidži se u noći između srijede na četvrtka odvijala prava drama u jednom stanu na četvrtom spratu kada je muškarac (identitet poznat redakciji), pod utjecajem narkotika, skočio kroz prozor u toaletu i pao na asfalt ispred zgrade.

  Kako saznaje portal „Avaza“ od izvora bliskog istrazi, u srijedu se u poslijepodnevnim satima mladi par useljavao u unajmljeni stan u jednoj zgradi na Ilidži, te su pozvali svoje poznanike, također mlađi par, da im pomognu.

  Visio na prozoru

  Kada su sve već završili i sjeli da se odmore i proslave useljenje, iza ponoći im se javio poznanik i rekao da će i on doći. Kada je došao, bilo je vidno da je koristio narkotička sredstva.

  Nedugo zatim došao im je još jedan poznanik i ubrzo je izbila verbalno svađa između njega i drogiranog muškarca koji je dobio i par pljuski po glavi.

  Drogirani muškarac je potom otišao u WC, a vlasnik stana je krenuo za njim bojeći se da će uzeti možda žilet i vratiti se da nekog napadne.

  Kada je ušao u toalet, vidio je samo ruke svog poznanika koji se pridržavao za takozvanu klupicu (sims) s vanjske strane prozora. Muškarac je pritrčao da ga uhvati za ruke, ali je ovaj u tom momentu skliznuo i pao na asfalt ispred zgrade.

  – On je pretpostavljam htio da pobjegne iz stana, ali mi nije jasno zašto je odlučio da skoči kroz prozor- kazao je mladić koji je unajmio stan.

  Žurka koja je pošla po zlu

  Hitna pomoć i policija su odmah došli na lice mjesta. Povrijeđeni je preživio pad i kako nezvanično saznajemo njegove povrede nisu životno ugrožavajuće.

  Kako bi se u potpunosti rasvijetlio događaj policija je privela na saslušanje trojicu ostalih muškaraca koji su bili u stanu.

  Obratili smo se advokatu Omaru Mehmedbašiću koji ih zastupa i on je za portal „Avaza“ kazao da je u u pitanju samo žurka i da će svi biti vrlo brzo pušteni na slobodu.

  AVAZ  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci