More
  spot_img

  Doktorica Adina i saradnici na visini zadatka


  U utorak je održan koncert Zvezde Granda gdje napravljen doček za pobjednika Nermina Handžića.Na koncertu su nastupili svi finalisti ovog takmičenja ali i mentorica Viki Miljković.

  I sama Viki Miljković je izjavila da nije doživjela ovakvu organizaciju u svojih 30 godina rada na estradi i gdje je u veoma kratkom vremenu sve postavljeno da svoje mjesto i da bude besprijekorno.

  Na koncertu je bilo preko 20 000 posjetioca a slike o ovog događaju su zapalile Balkan.

  Iako mali grad Tešanj je uspio da organizuje da ovaj događaj maksimalno se obezbedi s raznih aspekata a jedan od glavnih je i medicinska pomoć učesnicima ali i samim posjetiocima.

  Doktorica Adina i saradnici na visini zadatka
  Doktorica Adina i saradnici na visini zadatka

  Dom zdravlja Tešanj i Crveni križ Tešanj su preuzeli ovu odgovornost a na čelu ovog tima je predivna mlada doktorica Adina Ahmetović Bukvić.Kako smo saznali bilo je preko 20 intervencija a 5 lica je upućeno sanitetskim vozilom u Dom zdravlja Tešanj.

  Doktorica Adina je fenomenalno koordinirala sa svojim timom koji su bili raspoređeni u manje timove i koji su u svakom momentu bili da pomognu učesnicima i posjetiocima.

  Sve pohvale za doktoricu Adinu Ahmetović Bukvić kao i za njezine saradnike gdje su odradili besprijekorno pdradili svoj posao.

  Piše: Sead Muftić  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci