Dodik u Doboju: Uloženo 800 miliona KM, razvojne aktivnosti se nastavljaju

DOBOJ – Lider SNSD-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras u Doboju da je u ovaj grad u prethodnom periodu uloženo preko 800.000.000 KM i da će razvojne aktivnosti biti nastavljene.

Dodik je, uoči predizborne tribine SNSD-a u Doboju, rekao novinarima da je zadovoljan velikim odzivom građana, za koji je istakao da predstavlja privrženost zajedničkom radu.

“SNSD je velika pobjeda onoliko koliko je Doboj veliki grad i u srcima je Dobojlija. Tako je i naše osjećanje ovdje isto tako veliko”, rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da ova stranka očekuje veliku pobjedu 2. oktobra i da je spremna da nastavi da upravlja političkim i ekonomskim procesima u Republici Srpskoj, štiti ustavnu poziciju Srpske i izađe u susret potrebama svakog čovjeka.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović poručio je da je ova stranka spremna, jedinstvena i složna.

“Obećali smo predsjedniku Dodiku da ćemo biti i najbolja politička partija i da ćemo ostvariti najbolje rezultate i za poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i za predsednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH”, rekao je Petrović.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici pet Aleksandar Subotić poručio je da večerašnji miting u Doboju pokazuje snagu SNSD-a i da je uvjeren u izbornu pobjedu, a što potvrđuje i prisustvo građana.

On je najavio da će kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske nastaviti aktivnosti na infrastrukturnom razvoju Doboja.

Večeras su u Doboju predstavljeni kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet i za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva.

Dodik u Doboju: Uloženo 800 miliona KM, razvojne aktivnosti se nastavljaju
Dodik u Doboju: Uloženo 800 miliona KM, razvojne aktivnosti se nastavljaju

izvor : nezavisne.com