DODIK O KOMŠIĆU: OVAJ PROVOKATOR I FOLIRANT JE ZA PRVU NESLUŽBENU POSJETU U INOSTRANSTVU IZABRAO BANJU LUKU

Predsjednik RS Milorad Dodik ponovo se oglasio na Twitteru, a nakon što je optužio Bakira Izetbegovića da je potomak pripadnika Handžar divizije, rekao je kako danas nije Dan državnosti, a sada je napao člana Predsjedništva BiH Željka Komšića. –

Zanimljivo je da je Željko Komšić za prvu neslužbenu posjetu u inostranstvu izabrao Banju Luku. To je najobičniji provokator i folirant, koji nema šta da traži u Banjoj Luci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa.

Muslimani su ga podmetnuli u Predsjedništvo da tamo glumi lažnog Hrvata i pravi samo štetu. Za ove četiri godine mogao sam se uvjeriti da je duboko ostrašćen u mržnji prema svemu što je srpsko i hrvatsko i da je štetočina, koja svojim pristupom najviše doprinosi raspadu Bosne.

 BiH ne može uspjeti na provokacijama Komšića i sličnih, koji se danas okupljaju po Banjoj Luci obilježavajući nepostojeći praznik. Jedini način da se produži opstanak BiH je da se poštuje unutrašnji dogovor tri konstitutivna naroda i da se uvažavaju njihovi stavovi.

Ne postoji nikakvo ljepilo intervencija međunarodnog faktora koje će sastaviti i zalijepiti raspalu Bosnu dok se narodi u njoj ne dogovore i to svi moraju da shvate.

Crna-hronika.info