Dobojski policajci spriječili samoubistvo četrdesetvogodišnjakinje

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 12.09.2022. godine, spriječili su samoubistvo jedne četredsetdvogodišnjakinje koja trenutno boravi u Doboju, koja je imala namjeru da skoči sa porodične kuće vlasništvo drugog lica sa visine od oko 15 metara.

Navedeni događaj policijskim službenicima je prijavljen od strane sugrađanke oko 13,25 časova, koja je uočila da se na rubu krovišta stambenog objekta nalazi nepoznata ženska osoba koja je svojim ponašanjem ukazivala da želi izvršiti samoubistvo, te da je nekoliko puta rekla da će skočiti.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su stupili u verbalni kontakt sa navedenom, te nakon što su zadobili njeno povjerenje polako su se popeli na krov objekta te istu spustili na bezbjednu lokaciju.

O svemu je bila obaviještena Služba hitne pomoći Doma zdravlja Doboj i Teritorijalna vatrogasno-spasilačka jedinica Doboj koji su izašli na lice mjesta.

Nakon navedenog istoj je ukazana potrebna ljekarska pomoć od strane Službe hitne pomoći, a potom je prevezena u dobojsku bolnicu.

Policijski službenici su i ovaj put brzom reakcijom spasili jedan ljudski život. Policijska uprava Doboj se zahvaljuje našoj sugrađanki koja je odmah po uočovanju nepoznatog ženskog lica na krovu kuće pozvala policiju u želji da pomogne i spriječi istu u njenoj namjeri.

Dobojski policajci spriječili samoubistvo četrdesetvogodišnjakinje
Dobojski policajci spriječili samoubistvo četrdesetvogodišnjakinje

izvor : zosradio.ba