Nedjelja, 22 svibnja, 2022
More
  spot_img

  Djevojka povrijeđena u sudaru kod Bijeljine bori se za život

  BIJELJINA, BANJALUKA – Dvadesetogodišnja P.S, koja je juče teško povrijeđena u sudaru kod Bijeljine, životno je ugrožena i priključena je na aparate za vještačku ventilaciju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci, gdje je hospitalizovana.

  Potvrđeno je to “Nezavisnim novinama” iz ove zdravstvene ustanove, odakle su nam kazali da je ova pacijentkinja u njihov Urgentni centar dovezena sinoć u 22.35 kolima Službe hitne pomoći Opšte bolnice Bijeljina. 

  Pacijentkinja je, kako su dodali, primljena sa teškom povredom glave, inicijalno zbrinuta, dijagnostički obrađena te hospitalizovana u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske.

  “Prema riječima načelnika ove Klinike dr Dragana Rakanovića, pacijentkinja je životno ugrožena, priključena na aparate za vještačku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjenje”, rekli su za “Nezavisne novine” iz UKC RS.

  Podsjetimo, ova dvadesetogodišnjakinja iz Ugljevika teško je povrijeđena u udesu koji se dogodio juče u Suvom Polju kod Bijeljine.

  Nezgoda u kojoj su učestvovali mercedes i golf, a za čijim volanom je ona bila,  dogodila se na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik oko 17.30 časova.

  izvor : nezavisne.com

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci