Djeca Dodiku uzvikivala “Lopov, lopov”, Cvijanović pokušala skrenuti pažnju

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak u kojem djeca Miloradu Dodiku uzvikuju da je lopov.Vidljivo je da se snimak prenosio uživo sa zvaničnog Instagram profila Milorada Dodika, a koji je poslije izbrisan očigledno zbog prozivki u kojima mu djeca više puta glasno dobacuju: “Lopov, lopov”.

Sa njime je u pratnji bila i članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović koja je usputnim razgovorom sa djecom nastojala nadglasati prozivke koje su stizale Dodiku.”Jeste li se vi već upisali na fakultet?

Je l’? Je l’?” – ponovila je Cvijanović više puta u pokušaju da skrene pažnju s prozivki upućenih Dodiku od onih najmlađih.Ovo nije prvi slučaj u kome javnost, uključujući i one najmlađe, prozivaju i kritikuju predsjednika bh. entiteta RS-a, zbog njegovog uobičajenog ponašanja, pa zato ne čudi ni opis ove Facebook objave u kojoj je navedeno: “Ono kad i djeca znaju ko je lopov”.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/djeca-dodiku-uzvikivala-lopov-lopov-cvijanovic-pokusala-skrenuti-paznju/231027116#brid_cp_Brid_98410538

klix.ba