More
  spot_img

  Crnogorci koji su oduševili BiH: Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

  Navijačka grupa Ultra Crna Gora održala je obećanje i danas uručila novac za kupovinu vozila navijaču BiH kojem je u Podgorici zapaljen kombi.

  Pozitivna priča o navijačima Bosne i Hercegovine i Crne Gore i dalje traje. Na Twitteru je objavljena fotografija navijača Ultra Crna Gora koji su oduševili regiju korektnim gestom uz natpis:

  – Braća koja su donijela novac za kombi. Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

  Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi navijaču “Zmajeva” uručili prikupljeni novac.

  Crnogorci koji su oduševili BiH: Da su nam vječne BiH i Crna Gora!
  Crnogorci koji su oduševili BiH: Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

  On je za portal “Avaza” danas rekao da je zahvalan, ali i sretan što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore.

  – Stvarno su osvjetlali svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlali svoj obraz, tako želim i ja osvjetlati svoj obraz i da ih ugostim.

  Pokušali smo to danas uraditi, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom – rekao je bh. navijač za portal “Avaza” i dodao:

  – Baš im se zahvaljujem od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća.

  Podsjećamo, navijači reprezentacije Crne Gore – Ultra Crna Gora su pokrenuli akciju za kupovinu novog kombija. Za manje od 24 sata novac je prikupljen, a najviše zahvaljujući crnogorskoj porodici iz Berlina.

  Na dan utakmice u Podgorici je podmetnut požar na kombi sa bosanskohercegovačkim tablicama. Istražni organi Crne Gore priveli su nekoliko osoba zbog sumnje na počinjeno krivično djelo, a istraga još uvijek traje.

  AVAZ

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci