More
  spot_img

  Brzom reakcijom policijskih službenika spriječeno samoubistvo


  Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske stanice Derventa, 25.12.2021. godine, oko 20, 25 časova, na „Starom mostu“ u Derventi spriječeno je samoubistvo tridesetdvogodišnjaka iz Dervente.

  Navedenog dana Policijskoj stanici Derventa anonimno je prijavljeno da se na  „Starom mostu“ u Derventi nalazi nepoznata muško lice koje pokušava da skoči u rijeku Ukrinu i da izvrši samoubistvo. Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju,  gdje su opreznim postupanjem zadobili povjerenje navedenog lica te istom  pomogli da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta. 

  Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa.

  Policijski službenici Policijske uprave Doboj tokom tekuće 2021. godine, zajedno sa navedenim slučajem spriječili su pet samobistava. Naime, osim navedenog događaja na „Starom mostu“ u Derventi, tokom novembra tekuće godine spriječeno je još jedno samoubistvo starije ženske osobe, a potom u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod je  spriječeno  samoubistvo vješanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške. U mjestu Karanovac, područje opštine Petrovo spriječeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala namjeru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi a potom u rijeci Spreči i u ulici Zije Dizdarevića u Tesliću je spriječeno  da lice jedno lice iz Teslića izvrši samoubistvo samozapaljenjem. Takođe, jedan građanin iz Modriče  je spriječio samoubistvo u ulice Riste Mikičića u Modriči.

  Redakcija/zosradio.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci