More
  spot_img

  Berović se trebao uskoro ženiti, a ubiše ga / Djevojka shrvana bolom – Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?!

  Murat Mulaosmanović vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju opisao je krvavi sukob koji se iz kafića prenio na ulicu

  Ubistvo Jasmina Berovića šokiralo je cijelu državu i izazvalo bijes građana koji su jučer masovno izašli na ulice, a sudeći prema najavama novi protest planiran je danas.

  Murat Mulaosmanović vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju opisao je krvavi sukob koji se iz kafića prenio na ulicu.

  – Berović se trebao uskoro ženiti, a, eto, ubiše ga. Vidio sam da je jedan migrant letvom udario u glavu Jasmina, koji je pao na zemlju, a drugi migranti su noževima napali Jasminove prijatelje. Krvi je bilo posvuda. Prije nego je došla policija, migranti su pobjegli, a Beroviću, nažalost, nije bilo spasa iako su ga ljekari Hitne pomoći dugo reanimirali, dodaje Mulaosmanović.

  Tokom naše posjete Otesu na lice mjesta stigla je i uplakana djevojka, za koju su nam mještani kazali da je “djevojka stradalog mladića Šejla Đelilović”. Ona je na svom Facebook profilu napisala: “Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?”.

  Potom je objavila zajedničku fotografiju i napisala: “Živote moj premalo je trajalo 07.11.2014-17.11.2020.”

  Kako saznajemo, migranti su i ranije pravili probleme u ovom kafiću. Pijančili su i odlazili bez plaćenog računa.
  Oni koji su bolje poznavali Berovića kažu da ne bi mrava zgazio i da nije bio problematičan. Društvene mreže jučer su bile preplavljene emotivnim porukama u kojima se prijatelji opraštaju od ubijenog 36-godišnjaka.

  oslobodjenje

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci