AMER KAJMAKOVIĆ IZ TRAVNIKA POSTAO DOKTOR NAUKA U GRACU

🥳🤩Čestitamo Ameru Kajmakoviću iz Travnika 🇧🇦 koji je uspješno odbranio doktorsku tezu na Tehničkom univerzitetu u Grazu TU Graz 🇦🇹. Imamo još jednog doktora nauka

Amer je završio Mješovita srednja tehnička škola Travnik, a zatim je diplomirao i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu (Faculty of Electrical Engineering Sarajevo).

Amerovu izjavu nakon odbrane prenosim u cijelosti:

💙Želio bih da se zahvalim svojim izuzetnim profesorima, prof. Kay Römer (Tehnološki univerzitet u Gracu) i prof. Simon Mayer (Univerzitet St. Gallen), na njihovoj neprocjenjivoj podršci i smjernicama tokom ovog iskustva.

💙Također bih želio da izrazim svoju duboku zahvalnost Institutu za tehničku informatiku pri TU Graz i Pro2Future GmbH za njihovu nepokolebljivu podršku i za negovanje pogodnog istraživačkog okruženja.

💙Posebno zahvaljujem svim mojim prijateljima koji su me podržavali na tom putu, posebno Konradu Diwoldu na njegovoj neprocjenjivoj akademskoj i tehničkoj podršci i stalnom ohrabrenju tokom cijelog procesa. Velika zahvalnost ide i Danielu Krausu na njegovoj podršci i što je strpljivo slušao moje beskrajne priče o usponima i padovima mog akademskog puta.

💙Na kraju, ali ne i najmanje važno, želio bih da izrazim svoju zahvalnost svojoj porodici na njihovom nepokolebljivom prisustvu, strpljenju i podršci tokom ovog izazovnog vremena.

Čestitke Dr. Amer Kajmaković!

Dr. Edhem Čustović