Amel Ćurić odgovorio hejterima: Šta vas briga da li mene sin zove tata ili babo

Pjevač Amel Ćurić objavio je na svom Instagram profilu video u kojem se osvrnuo na pojedine komentare o tome treba li ga njegov sin zvati tata ili babo.

Babo ili tata?? Sram te bilo, kako te to tvoje dijete zove?!”, stavio je u opis videa koji je skupio u samo nekoliko sati preko dvije hiljade lajkova.

– Prosto ne mogu da vjerujem čime se bavite vi dragi ljudi, odnosno ne svi, nego pojedini od vas. Kako će mene moj sin zvati?

Tata, babo, baba, ćaća, oče , papi, daddy… Nikakve to veze nema ni s čim. To je prije svega stvar kulturološke prirode, običaja… Od mahale do mahale, od grada do grada – rekao je Amel u videu i dodao da je njegov otac svog zvao “baba”, a on “tata”.

– Tako da će moj sin mene zvati “tata”, “tajo”, onako kako on voli, kako sam ja zvao svog oca, kako se nama sviđa na kraju krajeva, a ne onako kako vi pojedinci mislite da bi me trebao zvati – zaključio je Amel i dodao da bi se pojedinci trebali baviti pametnijim stvarima odnosno “pomesti ispred svoje avlije”.S njim su se složili i brojni pratioci.”

Pa ja zovem svoga tata, a sestra babo, a isti nam je ćaća”, “Time se samo bave osobe koje su vlastite živote proveli u krugu svojih mentalnih poremećaja … Opterećeni vjerom… Nacijom… Imenom i prezimenom… Svejedno je … ili si čovjek ili nečovjek”, “Dragi Amele pa Balkan ti je to furaj svoj fazon a nekulturnih ljudi je uvijek bilo i bit će … živote čime se bave”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, pjevač i njegova supruga Jelena su se vjenčali 2017. godine i ubrzo su dobili sina Kana. # AMEL ĆURIĆ# PJEVAČ

avaz.ba