Zloglasni Hofmani koji su harali Modričom uhapšeni u Beogradu

Zloglasna braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su u petak, 10. novembra, u jednom restoranu u Beogradu.Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako pripadnici srbijanske Uprave kriminalističke policije (UKP) privode četvoricu muškaraca, piše Nova.rs.

Policajci muškarce sa lisicama na rukama izvode iz kafića u poznatom tržnom centru “Galerija” u Beogradu.Braća Hofman su neko vrijeme u fokusu javnosti nakon što je objavljen snimak na kojem prijete vlasnicima ugostiteljskih objekata i konobarima.View this post on InstagramA post shared by SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)Obojica su kickbokseri koji su imali izuzetno uspješne karijere jer su bili prvaci Evrope.

Jedne prilike Miljan je rekao da je boks napustio s 22 godine. Kazao je da je tada pokušao biti akademski građanin, ali brzo je napustio Medicinski fakultet.

OTIŠLI KRIVIM PUTEM

Ko su braća od kojih strahuje Modriča: Otac ih se odrekao preko novina, ima jedan uslov da ih opet “prizna”Ipak, karijere su im ostale u sjeni kriminalnih aktivnosti.

Protiv njih se 2018. godine vodio postupak jer su u maju te godine oteli Nenada Jakovljevića iz Bijeljine. Kasnije je Ljuban, nakon što se predao, priznao djelo kazavši kako su on i brat to uradili da bi naplatili dug.

klix.ba