Subota, 25 lipnja, 2022
More
  spot_img

  Žepče privuklo novu investiciju

  Vizija poduzetnika Marinka Marića iz Žepča koja je započela 2018. godine, u petak je uspješno realizirana. Nakon kupovine zemljišta, dobijanja potrebne dokumentacije, te izgradnje samog objekta, u poslovnoj zoni Goliješnica u Žepču svečano je otvorena kompanija Marić projekti.

  Svečanom otvaranju prisustvovali su općinski načelnik Mato Zovko, direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko, poslovni partneri, radnici kompanije, te brojni žepački poduzetnici i drugi gosti iz društveno-političkog života Općine Žepče.

  Pozitivne vijesti donose Vam BiznisInfo i Addiko Bank

  Presjecanjem vrpce u rad je pušten izložbeno-prodajni salon Ceramix. Pored salona keramike, poduzeće se bavi proizvodnjom  pvc i aluminjske stolarije, a  trenutno upošljava 10 radnika.

  Prisutne goste je prvi pozdravio vlasnik kompanije Marinko Marić koji je zahvalio lokalnoj zajednici na velikoj podršci.

  Općinski načelnik se također obratio prisutnima, te izrazio svoje zadovoljstvo, što je na području općine Žepče otvorena još jedna kompanija koja, kako je naveo „nosi mnogo pozitivnih stvari, smanjuje nezaposlenost, ostavlja ljude na području Žepča i doprinosi sveukupnom razvoju Općine Žepče“.

  Čestitao je vlasniku i njegovoj obitelji na hrabrosti da dođe u Žepče i i izgrade tvornicu za proizvodnju stolarije i izložbeni salon, te na taj način razveseli sve Žepčake. Zahvalio je za svako radno mjesto koje je osigurano i koje je pomoglo da Žepčaci ostanu ovdje raditi, graditi i živjeti.

  biznisinfo

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci