Zajedno u smrt otišla braća Igor (26) i Nemanja (28) Šumatić

Braća Igor (26) i Nemanja Šumatić (28) poginuli su 15-ak minuta poslije ponoći u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Majevcu kod Doboja kada su se sudarila tri vozila.

Pored pomenute braće koja su vozila Ford Fiestu, još šest osoba je povrijeđeno.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da se sve dogodilo na magistralnom putu Šešlije-Podnovlje.

– Na magistralnom putu M1-105 Šešlije-Podnovlje, u mjestu Majevac kod Doboja, 20.08.2022. godine, oko 00,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice D.Đ. iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Audi A4”, I.Š. takođe iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Ford Fiesta” te S.M. iz Gradačca, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Passat” – rekli su u policiji.

U nesreći su poginuli vozač i suvozač iz “fijeste” I.Š. i N.Š, oboje iz Doboja.

– Smrtno je stradao vozač „Ford Fieste” I.Š. i suvozač iz navedenog vozila N.Š., oba sa područja grada Doboja, dok je šest lica zadobilo tjelesne povrede i to: D.Đ. (vozač putničkog automobila marke „Audi A4”), S.R. sa područja grada Doboja (suvozač u putničkom automobilu marke „Audi A4”), A.F. sa područja grada Doboja (putnik u putničkom automobilu marke „Audi A4”), S.M. vozač putničkog automobila marke „VW Passat”, M.S. sa područja opštine Gradačac (suvozač u putničkom automobilu marke „VW Passat”) i S.M. sa područja opštine Gradačac (putnik u putničkom automobilu marke „VW Passat“) – saopštili su iz policije.

Dodali su da je povrijeđenima ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici „Sveti apostol Luka“.

– Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, a istim je na licu mjesta rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Saobraćaj na navedenom magistralnom putu je bio obustavljen u periodu od 00,15 do 03,55 časova – zaključili su iz policije.

Zajedno u smrt otišla braća Igor (26) i Nemanja (28) Šumatić
Zajedno u smrt otišla braća Igor (26) i Nemanja (28) Šumatić

izvor : crna-hronika.info