More
  spot_img

  (VIDEO) Nepoznati muškarac zapalio automobil i cijelu kuću braći Bijelović


  Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o požaru na motornom putničkom vozilu ali i porodičnoj kući koji se desio 1.7. 2022. godine u večernjim satima 03:26 u Brčkom.

  Kako saznajemo, nepoznati muškarac posuo je zapaljivom tečnošću putničko motorno vozilo marke Audi kojie je izgorio do potpunosti. Nakon automobila, isti nepoznati muškarac zapalio je i porodičnu kuću porodice Bijelović u kojoj su se nalazila braća Nikola i Branko Bijelović piše Crna-Hronika.

  Na svu sreću i brzu reakciju komšije koji ih je probudio i sna i tako spasio živote.

  Sigurnosne kamere snimile u za sada nepoznatog muškarca u činjenu ovog krivičnog djela.

  “Porodična kuća od oca Gavre i automobil od sinova Nikole i Branka su u potpunosti izgorili. 90% kuće je izgorilo. Ovo je strašno šta su im uradili. Nikada nisu pravili probleme nikome. Jedan brat je 1999-godište drugi 2004. Neko ih je htio usmrtiti na spavanju. Na svu sreću pa se komšija probudio i osjetio paljevinu. On živi iza njih.

  Pokušao je ući u kuću ali je ona bila zatvorena. Lupao je na prozor i uspio probuditi braću koja su spavala. Pomjerili su još dva automobila koja su bila parkirana iza automobila koji je izgorio. Neko je ih htio ubiti” – izjavio je svjedok krivično djela za portal Crna-Hronika

  Cijeli slučaj prijavljen je PU Brčko

  (VIDEO) Nepoznati muškarac zapalio automobil i cijelu kuću braći Bijelović
  (VIDEO) Nepoznati muškarac zapalio automobil i cijelu kuću braći Bijelović

  izvor : crna-hronika.info  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci