More
  spot_img

  UP “Biznis centar” Jelah-Tešanj donio odluku o održavanju sajma u septembru


  Zbog poboljšanja epidemiološke situacije i izraženog interesa velikog broja privrednika, Upravni odbor Udruženja privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj je donio odluku o održavanju 16. Međunarodnog sajma privrede Tešanj 2021.

  “Uzimajući u obzir činjenicu da je pandemija COVID-19 u značajnoj mjeri uticala na sajamsku industriju, te da su sajmovi kako u našoj državi, tako i u regiji prolongirani ili odgođeni, organizator i implementator Sajma privrede Tešanj – Udruženje privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj, kao ozbiljan i pouzdan sajamski partner privrednika, pravi iskorak i ulaže ozbiljne napore u organizaciju Sajma, planiranog krajem mjeseca septembra 2021. godine, kao doprinos oporavku privrednog sektora”, navode iz ovog Udruženja.

  Shodno velikom interesu privrednika, pozvali su izlagače i učesnike na dosadašnjim Sajmovima, da među prvim iskažu interes za učešće na najznačajnijoj privrednoj manifestaciji u BiH.

  Podsjetimo, 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2020 se trebao održati od 23.-26. septembra 2020.godine, ali je odgođen zbog epidemiološke situacije i opasnosti od širenja virusa COVID-19.

  akta.ba

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci