Uhapšeno 40 osoba koje su tokom lajv prenosa na podržavali ubicu iz Gradačca: A možda bude još

Kako je rekao Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, provode se aktivnosti na evidentiranju pojedinacaDo sada je uhapšeno oko 40 osoba koje su tokom lajv prenosa na Instagramu podržavali pomahnitalog ubicu Nermina Sulejmanovića koji je krvavom pohodu brutalno ubio tri osobe – nevjenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, te Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera. Prema posljednjim informacijama, Harisa Onder se u nalazi u teškom stanju.

Pomahnitali ubica Sulejmanović je uživo prenosio svirepo ubistvo nevjenčane supruge. Još više zastrašujuće je bilo to da su ga brojni ljudi podržavali, piše Avaz.Kako je rekao Ramo Isak za Avaz, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, provode se aktivnosti na evidentiranju pojedinaca. –

Direktor FUP-a informisao me da odsjek za Cyber kriminal FUP-a već provodi aktivnosti koje se odnose na evidentiranje osoba koje su na društvenim mrežama podržavale i veličale ubistvo i ubicu – rekao je Isak.

oslobodjenje.ba