Učenici ga poslali na umru, bivši najbolji sportista BiH nije mogao sakriti suze

Denis Muhović, nekadašnji prvak Evrope u karateu, koji je 2002. godine ponio i epitet najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine, ostao je u ovom sportu.

Osnivač je i trener u Karate klubu Champion, a svoje znanje sa dosta uspjeha prenosi na mlađe naraštaje.Muhović je za vikend doživio veliko iznenađenje, jer su mu njegovi učenici uplatili put na umru. Izazvalo je to emocije kod trenera, koji nije mogao sakriti suze.-

Čovjek koji je osnivač i trener u karate klubu Champion. Čovjek koji je kroz svoju trenersku karijeru napravio mnogo istinskih šampiona.

Nadaleko poznat i poštovan u karate svijetu. Svojim učenicima se maksimalno davao, gurao naprijed kada je najteže bilo, ulagao u njih pa ako hoćete i školovao ih. Bio im uzor u životu!

Danas su oni ostvareni ljudi sa osnovanim porodicama. Jako poštovani u društvu i najbolji su primjer ljudskih ličnosti.U znak zahvalnosti i neizmjernog poštovanja prema svom treneru odlučili su da mu nešto prirede u znak zahvalnosti za sve što je uradio za njih.

Odabrali su baš ono najvrijednije, svog trenera poslali su na umru. Ostalo pogledajte u videu, uživajte. Jer, Karate Klub Champion je jedna velika porodica!

Allaha molim da sve učesnike u ovoj predivnoj priči nagradi najljepšom nagradom – napisao je u Samir Bostandzic u objavi koju je podijelio na Facebooku, a koju možete pogledati u nastavku.

faktor.ba