Teo Domuz poručio Ljubiši Ćosiću: Srbe koji su poginuli braneći Sarajevo, ti stavljaš na spisak ubijenih Srba

Teo Domuz (38), sin legendarnog heroja Armije Republike Bosne i Hercegovine Čedomira Domuza i kapetan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine komentarisao je na svojoj Facebook stranici objavu načelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.Podsjećamo, Ćosić je danas postavio skandaloznu tablu na kojoj stoji dobrodošlica u Istočno Sarajevo, “grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo

E pa Ćosiću malo si se preračunao!!! Sarajevo je uvijek bilo i biće grad svih naroda, narodnosti, nacija i religija baš kao i jedina nam domovina Bosna i Hercegovina!!!

Ko god da je napustio Sarajevo, napustio ga je zbog genocidne politike i retorike, zbog sistemskog etničkog čišćenja tvojih prethodnika, tebe i tebi sličnih!!! Što mene niko nije primorao da napustim Sarajevo?

Što desetine hiljada ostalih niko nije primorao da napuste svoj grad?Godinama slušamo i gledamo vaše brojke i statistike, pa kad već barataš statistikama de pogledaj koliko je Srba, Hrvata, Roma, Jevreja i ostalih nacija poginulo braneći Sarajevo!

A neeee, vi njih stavite na spisak ubijenih Srba u Sarajevu!Imaš li statistiku Srba koji rade u Sarajevu i prehranjuju svoje porodice? Prestanite više lagati sami sebe! Prestanite više trovati ovaj narod, ovu djecu i omladinu!!! Ne lažite, ne huktajte, ne talasajte…”

pressmediabih.com