Petak, 1 srpnja, 2022
More
  spot_img

  Taekwondo akademija Tešanj vrši upis novih članova

  Akademija djeluje na tri punkta i to: Tešanj, Šije i Miljanovci.

  Upis je otvoren za sve uzraste u dobi od 4 godina pa nadalje, bez obzira na spol i prethodna iskustva u bavljenju borilačkim vještinama i sportovima.
  Uz stručni kadar, vrhunsku opremu i opremljene prostore, garant su kvalitetnih treninga, kao i za razvoj Vašeg djeteta u svakom smislu.


  Ovaj sport ističe vrijednosti kao što su samodisciplina, međusobno poštovanje, strpljenje i požrtvovnost, što utiče na stvaranje snažnog karaktera i borbenog duha kod ljudi koji prakticiraju taekwondo pripremajući ih tako za sve životne izazove.

  TERMINI ODRŽAVANJA TRENINGA:

  TEŠANJ: utorak, srijeda, petak
  ŠIJE: ponedjeljak i četvrtak
  MILJANOVCI: ponedjeljak i četvrtak

  Pored taekwondoa, radimo individualne, poluindividualne i grupne treninge borilačkih vještina, fitnessa, crossfita, samoodbrana i mnoštvo drugih treninga i sadržaja.

  Cilj kluba je usaditi mladim članovima sportski i takmičarski način života kroz svakodnevne treninge, česta putovanja, druženja i postizanjem vrhunskih sportskih rezultata.
  Da su naši treninzi pogodni za vježbače svih dobnih skupina koji žele imati snažno tijelo i duh te očuvati svoje zdravlje, dokazu su naši zadovoljni članovi i klijenti.

  KONTAKTI:
  FB STRANICA: www.facebook.com/pg/tkd.akademija.tesanj
  Elvin: 063 907 719
  Alija: 062 903 936

  BUDI I TI DIO NAŠEG TIMA I PORODICE! <3

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci