More
  spot_img

  Stroge mjere stupile na snagu u Hrvatskoj: Od danas zatvoreni kafići i restorani

  Hrvatska je od danas pod novim mjerama zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane širenjem virusa korona

  Stroge mjere su stupile na snagu u ponoć, a podrazumijevaju zatvaranje kafića i restorana, zabranu svadbi, održavanje svih javnih događaja i okupljanja za više od 25 osoba na jednom mjestu, dok na privatnim događajima i svečanostima može biti prisutno 10 lica, a javna okupljanja, događaji i svečanosti mogu trajati do 22 sata.

  Kada je riječ o restoranima, biće omogućena dostava, i to ne do 22 sata, kako je prvobitno bilo predviđeno, već neograničeno, prenose hrvatski mediji.

  Kada je riječ o restoranima, biće omogućena dostava, i to ne do 22 sata, kako je prvobitno bilo predviđeno, već neograničeno, prenose hrvatski mediji. Prodavnice, trgovine i trgovački centri su u obavezi da za vrijeme očekivanog dolaska većeg broja kupaca preduzmu dodatne mjere da ne bi boravio veći broj kupaca od dopuštenog i drugo. Preporuka je da se misna slavlja kad god je to moguće prenose putem radio ili TV programa ili na drugi način da bi se izbjegli dolasci u vjerske objekte.

  Prodavnice, trgovine i trgovački centri su u obavezi da za vrijeme očekivanog dolaska većeg broja kupaca preduzmu dodatne mjere da ne bi boravio veći broj kupaca od dopuštenog i drugo.

  Preporuka je da se misna slavlja kad god je to moguće prenose putem radio ili TV programa ili na drugi način da bi se izbjegli dolasci u vjerske objekte.

  klix

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci