Stanivuković sve bliži vlastima: Na RTRS-u pohvalio Vladu RS-a

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sve je bliži vlastima Republike Srpske kojima rukovodi Milorad Dodik. Stanivuković je gostovao u Jutranjem programu RTRS-a gdje je hvalio rad Vlade RS-a.

Sama činjenica da je bio gost emisije na javnom servisu pokazuje drugačiji odnos gradonačelnika Banje Luke i entitetskih vlasti.Stanivuković je rekao da uz podršku Vlade Republike Srpske grade mnoge objekte i ulažu u mnoge projekte, na koje je mnogo ponosan.”

Uz podrške Vlade RS-a gradimo most u Česmi, vjerujemo da će biti gotov do kraja godine. Očekujemo i projekat mosta u Docu. Radi se i zaobilaznica od Barlovaca, Kuljana, a od Istočnog i Zapadnog tranzita dobit ćemo avenije.

Tu je svakako Vidikovac, kuća Milanović, te gradnja mnogih drugih objekata”, istakao je Stanivuković.Prokomentarisao je i izgradnju teniskog terena povodom ATP tutnira “Srpska open”, rekavši da se nada da neće doći do zakašnjenja u završetku radova.”

Postoji mogućnost da zakasnimo sa završetkom radova, ali to se neće desiti. Sve će biti u datom trenutku, svi izvodi radova su pokriveni propisima. Poštujemo vlast. Ponosan sam na sve projekte koji se rade”, naglasio je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke je dodao, da će pedeset godina od izgradnje Dvorane Borik, početi izgradnja nove dvorane na Laušu, koja će biti skoro duplo veća.

klix.ba