Spektakl Halida Bešlića u Zagrebu: Ponovo napunio Arenu, u hitovima uživalo 24.000 fanova

Halid Bešlić je već decenijama jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, što je potvrdio i njegov sinoćni spektakl u zagrebačkoj Areni.Naša legenda narodne muzike je peti put napunila najveću dvoranu u Hrvatskoj, a karte za koncert rasprodane su 18 dana prije.

Cijeli koncert 24.000 posjetilaca uzrasta od 7 do 77 godina pjevalo je sa omiljenim pjevačem. Bila je to prelijepa noć puna emocija i sigurno da će armija njegovih fanova dugo pamtiti 3. decembar 2022. godine.

Halid neće imati previše vremena za odmor. Pored nastupa, u narednom periodu planira i snimanje novih spotova.

Naravno, najbitniji koncert u 2023. godini mu je dugoočekivani spektakl 11. marta u sarajevskoj Zetri, za koji vlada veliki interes. Četiri mjeseca prije već su rasprodane sve karte za VIP tribinu i VIP backstage.

Karte se mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba. Cijena ulaznica za parter je 20 KM i za tribine 25 KM.Nakon spektakla u Sarajevu, Bešlić će se družiti i sa vjernom publikom u Ljubljani i to 24. aprila u dvorani Stožice.Da i u Sloveniji ima veliki broj ljubitelja pjesama Halida Bešlića potvrđuje informacija da je prvi dan prodano 1.000 karata za njegov koncert u Ljubljani

RadioSarajevo.ba