Smijenjenoj ministrici u ZDK uposlenici napisali pjesmu

Uposlenici Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko-dobojskog kantona napisali su pjesmu odlazećoj ministrici Draženki Subašić, a ona je podijelila na društvenim mrežama.

Osim toga, ona se osvrnula na 10 mjeseci koje je provela kao ministrica, a njenu objavu prenosimo u cijelosti.- Imala sam priliku da 10 mjeseci radim posao Ministrice MONKS ZDK.

Želim da se zahvalim svim radnicima Ministarstva koji su profesionalno radili svoj posao na čelu sa mnom.Nisu htjeli da dozvole da nam današnji dan neko pokvari i svoje misli su pretočili u pjesmu.

Hvala im od srca što su mi vratili vjeru da se cijeni rad i znanje. Za mene je to najveća vrijednost. Naši putevi se razilaze, ali sam uvjerena da smo mnogo toga naučili jedni od drugih i jedni drugima vratili vjeru da znanje i kada posao koji radite obavljate vrijedno i sa dobrim namjerama daje rezultat kojim se možemo svi zajedno ponositi.

Hvala svim partnerima Ministarstva koji ste mi u proteklom vremenu pružali podršku i davali smjenice i vjetar u leđa. Dobri i učeni ljudi pišu velike priče! Hvala vam od srca.

avaz.ba