Nedjelja, 22 svibnja, 2022
More
  spot_img

  PRIRODNI PROIZVODI JASMINKA ŠARIĆA LIJEČE MNOGOBROJNE BOLESTI; LJUBAV PREMA BILJKAMA I PRIRODI GAJI JOŠ OD DJETINJSTVA.

  Jasminko Šarić je poznati travar iz Orašja. Lijekovi iz njegove biljne apoteke pomažu u liječenju mnogih bolesti.

  Jasminko priprema tinkture, meleme,čajeve za mnoge zdravstvene tegobe. O učinkovitosti njegovih lijekova pročulo se u cijelom regionu.

  Filoterapijom se bavi deset godina. ” Izabrao sam najsvjeliji put – prirodnu borbu protiv opasnih bolesti današnjice. ” – poručuje Šarić

  Svoju ljubav prema biljkama i prirodi gaji još od djetinjstva. Danas u svojoj bogatoj biblioteci ima sve domaće i svjetske knjige o narodnom travarstvu, te prati savremena naučna dostignuća.

  Eliksir života je tinktura koja pomaže u liječenju bolesti prostate. Mnogi muškarci, posebno u zrelijoj dobi, susreću se sa bolestima prostate.

  Nekada je teško pronaći lijek koji odgovara pojedincu i koji je efikasan. Tinktura Eliksir života liječi infekcije urinarnih upala, bakterija, pijeska i kamenca.

  ” Sa ovim eliksirom sam izliječio mnogobrojne bolesti koje su sa stanovništva klasične medicine bile neizlječive.” – ističe Jasminko Šarić

  Još jedan vrlo učinkovit lijek iz Jasminkove biljne apoteke je tinktura od medvjeđeg luka. Smatra se najjačim prirodnim antibiotikom koji čisti krvne žile.

  Važno je istaknuti da je tinktura od medvjeđeg luka korisna i odlična preventiva protiv infrakta.

  O djelotvornosti tinkture od hrena i medvjeđeg luka najbolje se uvjerio Pejo Prgić kojeg su mučili sinusi i nepodnošljive glavobolje.

  ” Dobio sam tinkture od hrena i medvjeđeg luka koje ujutro popijem sa medom. Nakon samo nekoliko dana nepodnošljive glavobolje su nestale. Uvjeren sam da su me Jasminkove tinkture spasile, inače bi morao na operaciju.” – ispričao nam je Pejo Prgić.

  Također, nakon što su bolovi u sinusima nestali Jasminku se obratio i potražio pomoć za bolove u kostima, kičmi i kukovima. Tada je isprobao Božiju kremu koja mu je pomogla u rješvanju zdravstvenih muka.

  BOŽIJA KREMA LIJEČI SVE

  Svi lijekovi iz Jasminkove apoteke su djelotvorni ali posebno se izdvaja čuvena Božija krema. O njenoj učinkovitosti najbolje govore iskustva onih koji su isprobali kremu i uvjerili se u njeno djelovanje.

  Dobar glas o Jasminkovoj kremi čuo se i do Ive Zovkića.

  Ivo Zovkić iz Tromošnice godinama se borio sa bolovima u kostima i zglobovima. Nakon oštećene hrskavice u oba koljena, probao je sve. Zdrav režim ishrane, jeftiniji lijekovi, injekcije ali ništa nije bilo učinkovito.

  Ubrzo mu je dijagnosticiran giht – upala zgloba ili artritis koja je uzrokovana stvaranjem kristala mokraćne kiseline u zglobovima.

  ” Dobio sam Božiju kremu i jednu tinkturu za čišćenje organizma. Kremu sam mazao dva puta dnevno. Svaki dan mi je bilo sve lakše i lakše. Otok se polako povlačio, a bolovi su nestajali. Za deset dana nestali su tragovi gihta, a koljena su prestala da bole. Od tada kažem da  u mojoj kući može nestati hljeba, ali nikako ne smijem ostati bez Božije kreme iz Jasminkove apoteke” – ističe Ivo Zovkić

  Božija krema važi za univrezalnu kremu koju bi trebalo imati svako domaćinstvo. Pomaže kod kostobolje, , upalnih zglobova, artritisa, osteoporoze, artroze, lumboishialgije, reume, upaljene vratne kralježnice, varikoznih vena, tromboze i gangrene, upale dojki i cista, bolesti štitnjače i limfnih čvorova, svih vrsta kožnih oboljenja, psorijaze, dermatitisa, čireva, akni, ispucanih ruku i peta, otvrdnuće prsne žlijezde, artritis, upalu staničnog tkiva, upalu kostiju, razne rane i ostale bolesti.

  ČUDOTVORNA VIŠENAMJENSKA BOŽJA KREMA

  NE BI TREBALA NEDOSTAJATI NITI U JEDNOM DOMAĆINSTVU. ISCJELJUJE I NAJTEŽE OKORJELE BOLESTI.

  Pomaže kod: svih vrsta kostobolja, upalni zglobova, artritisa, osteoporoze, artroze, lumboishialgije, reume, upaljene vratne kralježnice, varikoznih vena, tromboze i gangrene, upale dojki i cista, bolesti štitnjače i limfnih čvorova, svih vrsta kožnih oboljenja, psorijaze, dermatitisa, čireva, akni, ispucanih ruku i peta, otvrdnuće prsne žlijezde, artritis, upalu staničnogtkiva, upalu kostiju, razne rane i ostale bolesti.

  Bršljanova ljekovita mast

  KREMA ZA HEMEROIDE

  Pomaže kod :

  hemeroida
  celulita
  gljivičnih infekcija
  varikoznih vena
  ostalih kožnih oboljenja
  Zapremnina 200 ml

  ALKOHOLNA TINKTURA OD HRENA

  uništava bakterije, dizenteriju,
  salmonelu, tuberkolozu, razne gljivice koje parazitiraju na čovjeku, poboljšava funkciju organa za varenje.
  stimulira lučenje želučanih i crijevnih sokova
  (žuči i enzima iz pankreasa)
  potiče rad jetre
  potiče rad srca i cirkulaciju
  odličan diuretik
  pomaže kod reumatizma
  pomaže kod prehlade
  ljute supstance hrena dobre su za upalu grla
  hren liječi i čisti mokraćne putove i bolest disanja
  stimulira imuni sistem te se bori protiv parazita i virusa.
  Zapremnina: 2.00dcl

  TINKTURA OD SVETE BILJKE IMELE

  ČUDOTVORNU SNAGU PRIRODE GLEDAM OKOM DUŠE A BOŽJIM VIZIJAMA ISCJELJUJEM BOLESTI

  DRAGOCJENI PRIRODNI LIJEKOVI IZ NETAKNUTE PRIRODE

  Svestrana imela liječi i pomaže – pomaže kod dijabetesa – kod reguliranja visokog i niskog tlaka – bolest jetre – potiče tijelo na borbu protiv karcinoma – lecitin potiče imunitet – pomaže kod ovapnjenja krvni žila – kardiovaskularnih puteva – pomaže u borbi protiv virusa – poboljšava cirkulaciju – pomaže kod negativnih posljedica kemoterapije, mučnine, nesanice i opadanja kose – djeluje protiv upale pa pomaže kod bolesti zglobova (artritis, artroza) – masirati varikozne vene – koristi se kod klimaterničnih tegoba.

  Zapremnina: 2,00 dclMEDVJEĐI LUK (Allium ursinum L.) SREMOŠČUDOTVORNU SNAGU PRIRODE GLEDAM OKOM DUŠE A BOŽJIM VIZIJAMA ISCJELJUJEM BOLESTIDRAGOCJENI PRIRODNI LIJEKOVI IZ NETAKNUTE PRIRODEProizvode gospodina Jasminka možete naruciti samo na ove brojeve telefonaSve informacije možete dobiti na kontakt telefone OD PONEDJELJKA DO SUBOTE OD 8 DO 22 SATI063 /148 – 507064/44 – 50 -572“NAJAČI PRIRODNI ANTIBIOTIK”, ČISTAČ KRVNIH ŽILA – PREVENTVNI LIJEK PROTIV INFARKTAsmiruje i liječi kašaljjača srce i oslabljeni srčani mišićusporava i liječi začepljenje krvnih žiladjeluje ljekovito na maternicu, masnoće u krvi, skrobut i aterosklerozu – hipertenzijupomaže kod raznih zaraznih crijevnih bolesti, čisti želudac i krvstimulira rad srca, poboljšava pamćenjepomaže kod vrtoglavice i pritiska u glavisluži kao preventiva od infarktasredstvo je protiv sluzi u dišnim organima, slabog apetita, bolesti jetre, pomaže kod upale mokraćnih kanala,tvrde stolice, proljeva, crijevnih parazitaizlučuje žuččisti krv od otrova, ublažava reumatske tegobe, kožne bolesti, lišajevesmanjuje upalu bubrega i potiče njihov radliječi osteoporozu, artritisZapremina: 2.00 ml

  Kontakt telefoni travara (biver) Šarića su: 063 148 507 ili 064 445 05 72. Pozivni broj za BiH je 00387

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci