Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More
  spot_img

  Otac otete djevojčice otkrio detalje o otmici koja je digla BiH na noge

  Otac 15-godišnje djevojčice iz Lukavca, koju je jučer pronašla policija nakon što je preksinoć prijavljeno da je oteta, kazao je da je curica istraumirana, ali je sada generalno dobro.

  “Dobro je, doveli su je kući. Nije povrijeđena”, dodao je otac S. N. za Radiosarajevo.ba.

  On je i prijavio preksinoć policiji da je njegovu kćerku odveo D. M., koji ima 40 godina. Kasnije je na društvenim mrežama iz porodice objavljeno da je riječ o Denisu Mehiću. 


  Dodao je da je muškarac s njegovom kćerkom vjerovatno bježao od policije, te da su bili u njegovom bijelom kombiju, kako je i objavljeno na društvenim mrežama.Otac curice je za Radiosarajevo.ba ispričao da su pronađeni kod Banovića.

  Ispričao je da njegova kćerka nije svojevoljno otišla, već ju je D. M., koji im je komšija, ugurao u vozilo.

  “Ne znam stvarno zašto je to uradio”, dodao je otac.

  Emotivan apel za pronalazak curice uputila je jučer i njena sestra, koja je kazala da je djevojčica otišla da baci smeće i nije se vratila.Tvrdi da je Mehić u pritvoru, no tu nam informaciju u ovom trenutku nisu mogli potvrditi iz Uprave policije Tuzlanskog kantona. Napomenuli su da će ići izvještaj ka Tužilaštvu, te da će se razjasniti okolnosti.

  Dodala je da je nedugo nakon toga njihov otac dobio poziv u kojem je Denis  rekao “nećeš je nikad više vidjeti”. Rekla je i da je muškarac psihički nestabilna osoba, ali i da s tom porodicom nikada nisu imali nikakve konflikte.

  zosradio.ba

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci