Novi detalji: Dodik na Hvar stigao helikopterom i u tajnosti, Milanović ga domaćinski ugostio

Na Hvaru je danas održan sastanak predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića i RS-a Milorada Dodika, o čemu je javnost obaviještena u večernjim satima.No, Dnevnik Nove TV Hrvatska saznaje da je Dodik na Hvar stigao jutros, u potpunoj tajnosti, bez službene najave.

Kako javlja Nova, Dodik se u opuštenom izdanju zaputio na druženje s predsjednikom Hrvatske. Krenuo je jutros iz Banje Luke.

Let je trajao otprilike sat vremena, a sletio je na helidrom u Hvaru.Tamo su, kako se navodi, Dodika i društvo, daleko od očiju javnosti, čekale spremne limuzine. Osiguranje se pobrinulo za njihovu sigurnost. Sve nedaleko od predsjednikove ljetne rezidencije.

Tamo se nije moglo puno vidjeti. Privatnost su čuvale bogate krošnje.Kako Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje, Dodik i Milanović zaputili su se na otok Zečevo.POSJETA HRVATSKOJMilorad Dodik otputovao na Hvar i sastao se sa Zoranom MilanovićemI osoblje tamošnjeg restorana u kojem su se – prema njihovim informacijama gostili i razgovarali – zakopčano.

Pa na pitanje o poznatim gostima kažu – ne smiju o tome govoriti zbog sigurnosti.Ured predsjednika pobrinuo se da sve bude pod velom tajne. Ekipa Dnevnika pitala je Ured je li sastanak služben i zašto javnost nije obaviještena.

No, netom prije Dnevnika iz ureda je stiglo saopćenje o sastanku. Kažu da se razgovaralo o aktualnoj situaciji u BiH i odnosima s Hrvatskom.

klix.ba