Nebojša Vukanović napadnut u Foči dok je ručao, policija uhapsila napadača

Lider Liste za pravdu i red i poslanik u NSRS-u Nebojša Vukanović fizički je napadnut prije dva dana na Brionima kod Foče dok je bio na ručku.

Vukanović je rekao da ga je napao izvjesni Kiki Pavlović, brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, ranije Nacionalnog parka Sutjeska.Pavlović je, ističe Vukanović, istaknuti aktivista i funkcioner SNSD-a u Foči.

Pavloviću je neko očigledno rekao da sam u restoranu Brioni kod Foče, pa je došao, po riječima konobara vrtio se i raspitivao gdje sam, a onda čekao da krenem do WC-a pa da mučki napadne. Veći sukob spriječili su konobari, a Kiki se udaljio uz psovke i prijetnje, nezadovoljan što sam pisao o njegovom rođenom bratu direktoru, kriminalu i zloupotrebama u Nacionalnom parku Sutjeska i Hidroelektrani Bistrica”, naveo je Vukanović.Iz Policijske stanice Foča saopćili su da im je prijavljeno i narušavanje javnog reda i mira.”Fizički je napadnuto lice čiji su inicijali V. N. iz Trebinja. Prilikom boravka u jednom ugostiteljskom objektu u Foči V. N. je fizički napadnut od strane lica čiji su inicijali P. D. iz Foče. Policijski službenici su odmah intervenisali, pronašli lice P .D. uručili mu prekršajni nalog zbog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i lišili ga slobode”, stoji u saopćenju Policijske uprave Foča.Alkotestiranjem je utvrđeno da je P.D. imao 2,53 grama po kilogramu alkohola u organizmu, nakon čega je do otrežnjenja zadržan u prostorijama Policijske uprave.

Klix.ba