Muškarac iz Gradačca ubio suprugu, sve prenosio uživo na Instagramu

Korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije zasad navode da se u tom gradu dogodila pucnjava te da su dvije osobe ranjene, a da se za napadačem traga

.Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu.Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u toku utvrđivanje svih činjenica.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo.Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi.

Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.Gledanje ovog videa se ne preporučuje zbog izrazito uznemirujućeg sadržaja.Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli.

Klix.ba je kontaktirao u ovu pravosudnu instituciju, iz koje nam nisu mogli kazati detalje slučaja u Gradačcu, navodeći da se utvrđuju svi detalji.

klix.ba