More
  spot_img

  Masovna tuča zbog kikirikija u Kozarcu


  PRIJEDOR – Do svađe i tuče više lica došlo je u Kozarcu, nadomak Prijedora, a svemu je prethodio bizaran slučaj, odnosno, jedna osoba je drugu gađala – kikirikijem.

  Otkrivaju to odlično obaviješteni izvori “Nezavisnih novina”, koji dodaju da prijedoska policija utvrđuje sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg obračuna, s tim što za sada sve ukazuje na to da ne postoji nacionalni motiv.

  “Prema dosad prikupljenim saznanjima, u svađi, a potom i tuči, ispred jedne kafane u Kozarcu, učestvovale su četiri osobe, uključujući i jednu ženu. Sve to se događalo u subotu oko 22 sata”, ističu sagovornici “Nezavisnih novina”

  Prema riječima naših sagovornika, navodno je neko od prisutnih, tokom obračuna, u jednom momentu rekao “Srbe na vrbe”.

  Iz Policijske uprave Prijedor rekli su da njihovi pripadnici preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi sa prijavom narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Kozarcu kod Prijedora, a u kojem je učestvovalo više lica.

  “Policijskoj stanici Kozarac tog dana prijavljeno je da je više lica prvo verbalnim, a potom fizičkim sukobom narušilo javno red i mir”, saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

  Masovna tuča zbog kikirikija u Kozarcu
  Masovna tuča zbog kikirikija u Kozarcu

  izvor : nezavisne.com

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci