More
  spot_img

  Kako se veliki broj osoba riješio bolova u leđima?

  Kičma povezuje cijelo naše tijelo, a najbliži su joj mišići leđa koji je štite. U leđima su pored mišića i tetive, te ligamenti. Bilo šta od ovoga može uzrokovati bol u leđima.

  Za neke ljude, bol u leđima je samo smetnja. Za ostale, to je bolna pojava koja ih onemogućava u njihovim svakodnevnim aktivnostima i koja im onemogućava da uživaju u jednostavnim stvari.

  Bolovi u leđima se najčešće jave prilikom vožnje automobila, od dugog sjedenja na poslu, ne dopuštaju vam da se naspavate. ne dopuštaju vam da se igrate sa djecom, izazivaju strah od doktora i operacija.

  Međutim, preko 130 osoba se u posljednjih 5 godina riješilo ovih problema prateći upute iz FitBack programa kojeg su kreirali u NewBody.

  Personalni trener Vernes Karagić ističe za naš portal:”Činimo ljude zadovoljNim, sposobnim i funkcionalnim za svakodnevni život i poteškoće. Najbolji smo u pomaganju ljudima da dođu do svoje željene kg i riješe se bolova u leđima”

  Kako se veliki broj osoba riješio bolova u leđima?

  Karagić dodaje kako je u junu bilo 10 godina kako NewBody Fitness Club postoji u Tešnju, a danas rade još na dvije lokacije i to na Tešanjci (Fitness Centar NewBody u TC Mepromex), te u Doboju (NewBody CrossBox – bivši RC Athlete). Kaže da su ovaj program kreirali za muškarce i žene preko 30 godina koji pate od bolova u leđima i koji žele da to promjene. Ističe i da program nije za one koji ne brinu za svoje zdravlje, ne misle o svojoj budućnosti i ne žele da rade na sebi.

  “Za čitaoce portala TesanjTesanj.ba pripremili smo specijalni popust, za sve one koji se odluče javiti nam se i pridružiti našem FitBack programu. Osim klasičnog FitBack programa koji sprovodimo u našim centrima, nudimo opciju i FitBack online programa za one koji nisu blizu našim lokacijama.”

  Više o FitBack programu možete saznati klikom na sliku ispod.

  Kako se veliki broj osoba riješio bolova u leđima?
  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci