Igrač Argentine i njegova supruga iza sebe imaju jednu od najljepših ljubavnih priča

Alehandro Dario Gomez, poznatiji kao Papu Gomez, jedan je od članova nogometne reprezentacije Argentine koji nastupaju na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje ga prati supruga Linda.

Ovaj argentinski par iza sebe krije jednu od najljepših ljubavnih priča koje ste čuli. Prešao je trnovit put u ostvarenju svojih snova, a za to vrijeme uz sebe je imao svoju dragu.

Igrač španske Sevilje, koji je ranije u Evropi nastupao za Atalantu, Metalist iz Harkova, Kataniju, prešao je težak put od momka bez mnogo izgleda u dalekoj Argentini do jednog od najboljih igrača koje ova država danas nudi svijetu.

Nikada se za zgodnog Argentinca nisu vezivali skandali, a nije poznato ni da je imao drugu djevojku prije nego što je upoznao Lindu Raf.

Linda je nedavno na Instagramu podijelila fotografiju koja je mnoge zbunila, a na kojoj su dvoje tinejdžera koji jedu sendviče, a upravo ona govori mnogo o njihovom odnosu.

Ljubav Papua Gomeza i Linde počela je prije 17 godina, kada je sportista bio sedamnaestogodišnjak i nastupao za argentinski Arsenal de Sarandi. U to vrijeme su išli u srednju školu, maštali da će Alehandro izgraditi nogometnu karijeru i tokom pauze između časova, sjedili na travi pored obale.

I Papu je jednom prilikom podijelio ovu fotografiju na Instagramu i zahvalio se Lindi što je bila uz njega od prvog dana.

Potom je objavio i fotografiju iz sadašnjosti na kojoj je Linda također u crvenoj majici, ali u sasvim drugačijem ambijentu – okružena luksuzom Katara, dok se nadaju da će Gomez njihovoj zemlji donijeti titulu šampiona svijeta.

Nema sendviča s pršutom, ali nije ni toliko loše. Hvala ti što si me posjetila, ljubavi moja”, napisao je.

Tokom 17 godina, Papu je postao poznati nogometaš i reprezentativac, dok je Linda ugleda arhitektica.

Uz to, zajedno su otvorili restoran u Bergamu dok je on igrao za italijansku Atalantu.Par je svoju ljubav krunisao brakom 2012. godine, dok je on nastupao za Kataniju, a Linda je pratila Papua gdje god da ga je posao odveo.

klix.ba