More
  spot_img

  I OVO SMO DOČEKALI: U ŽIVINICAMA SVEČANO OTVORILI LIFT


  Samo u BiH: Nakon trotoara, kontejnera i asfalta, bankomata, sada svečano otvoren lift, piše Crna-Hronika.

  Danas su svečanim presjecanjem vrpce i uz mnoštvo balona, onako svečarski, otvorili lift. Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković, direktor Doma zdravlja Hidajet Rahimić, te predsjedavajući Gradskog vijeća Nail Jusić ponosno su u ovoj izbornoj kampanji upriličili otvaranje lifta.

  I OVO SMO DOČEKALI: U ŽIVINICAMA SVEČANO OTVORILI LIFT
  I OVO SMO DOČEKALI: U ŽIVINICAMA SVEČANO OTVORILI LIFT

  Podsjećamo sve atrakcije koje su otvorili bh. političari.

  Bankomat.

  Načelnica Jezera Snežena Ružičić poručila je da se već godina bori da Jezero dobije bankomat te da je već pet godina slala molbe svim bankama u okruženju, što ranije nije pronalazilo razumijevanje.

  – Bankomat će biti od velikog značaja za cjelokupno stanovništvo opštine Jezero, pogotovo za stariju populaciju i penzionere jer će na lakši i jednostavniji način moći da podignu svoj novac – napisala je na Facebooku Ružičić.

  Ružičić smatra da će bankomat olakšati život građana.

  – Cilj ove usluge je da olakša svakodnevni život stanovništva i smanji dodatne troškove odlaska u susjedne općine radi podizanja novca. Također, ovo je stvaranje uslova za razvoj turizma i olakšavanje turistima da dođu do svog novca i utroše ga za usluge na području općine.

  Građani BiH tokom godina navikli su na razne “svečanosti” povodom i više nego bizarnih događaja, pa ni otvaranje bankomata nije izuzetak.

  CHI

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci