Hadžifejzović poručio: Ne izvinjavam se, je**** se Draško, Dodik, Bakir, Dragan

Milinović je najavio drastičnu kaznu za Face jer su pojedini političari bliski Dodiku kao i članovi njegove porodice tvrdili da je Hadžifejzović kazao da Dodika treba ubiti.

Hadžifejzović poručio: Ne izvinjavam se, je**** se Draško, Dodik, Bakir, Dragan
Hadžifejzović poručio: Ne izvinjavam se, je**** se Draško, Dodik, Bakir, Dragan

Hadžifejzović: Rekao da bi Dodik trebao da se smijeni, smiri ili umiri ” data-broj=”1″ data-foto=”Screenshot / Face televizija” data-hidden=”hidden” data-sub-html=”reklama ” style=”box-sizing: border-box; position: relative; width: 442px; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px;”>Vlasnik Face televizije Senad Hadžifejzović sinoć je uputio još jedan odgovor direktoru Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Drašku Milinoviću.- Odjava RAK-u. Odgovor Drašku Dodikovom. Ti, Draško Dodikov i tvoj Draško Dodik i Dodikov brat u bolesti Draško Bakir, vi ste rak ovog društva. I Draško Dragan je rak. Naša zemlja ima rak – vas. Metastazu. Imamo karcinom. Hemoterapija protiv raka je istina. Istina je da sam rekao “smijeni, smiri ili umiri”, to čuje, to je jasno svakom ko čak ima i rak. 

Nisam rekao “kill”. Pozivam sve audio-ton doktore, majstore svijeta da utvrde, daju dijagnozu da RAK ima rak slušnog organa uha i da ne glumi da nema mozga. RAK razara nedjeljom. Niko ne radi nedjeljom osim RAK-a. Pravno kazano RAK prejudicira odluku, novinarski rečeno presuđuje. RAK je presudio – ukinut ćemo Face.Moje ime je Senad Hadžifejzović, 2024. godine u februaru, za godinu i par mjeseci bit će tačno 50 godina otkada je objavljen moj prvi tekst u jednoj velikoj novini. Imao sam samo 12 godina. Draškali su me, draškao sam ih. To je moj, naš posao. Draškat ću ih doka sam živ. Cijeli život govorim javno, uživo. Ne izvinjavam se. Je**** se Draško, Dodik, Bakir, Dragan i ostali – poručio je Hadžifejzović.

Podsjetimo, Milinović je najavio drastičnu kaznu za Face jer su pojedini političari bliski Dodiku kao i članovi njegove porodice tvrdili da je Hadžifejzović kazao da Dodika treba ubiti. Međutim, Face je objavio analize koje pokazuju da je rekao umiriti.Proces utvrđivanja odgovornosti u RAK-u je u toku, a poruku Hadžifejzovića pogledajte u nastavku:

face tv/avaz.ba