GEST ZA SVAKU POHVALU: Slavni Cristiano Ronaldo usrećio bolesnog dječaka iz Mostara

Razgovarao je s njim na engleskom jeziku, slikao se sa svojom zvijedom i ostvario svoju životnu želju.DruštvoPrije 1h 0Faris Nožić, šesnaestogodišnji dječak iz Mostara, koji boluje od bulozne epidermolize, sinoć je bio najsretniji dječak na svijetu.

Upoznao je svog idola, dodirnuo ga i slikao se s njim.Faris je otišao na utakmicu, a sa jednim od najboljih igrača na svijetu fotografisao se po završetku meča, piše Crna-hronika. Kaže da je osjećaj fenomenalan.00:00 / 06:02Copy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageShareVidverto PlayerRazgovarao je s njim na engleskom jeziku, slikao se sa svojom zvijedom i ostvario svoju životnu želju.-

Osjećaj je bio predivan. Sve je bilo poslije utakmice. Ja sam otišao u Zenicu gledati utakmicu i na kraju sam se slikao s Ronaldom. Ronaldo me pitao kako sam i rekao da ostanem jak. Ja sam njemu reko da je najbolji igrač na svijetu.Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da ostvarim svoj san. Predivan je! – izjavio je Nožića za portal Crna-hronika.

SB/CHI