Dodik i Đajić u Boriku čekali pobjedu Srbije…

Srbija je poražena od Švicarske (2:3), te je tako neslavno završila nastup u Kataru. Sa samo jednim osvojenim bodom u duelu protiv KamerunaU banjalučkom Boriku i večeras je upriličeno praćenje utakmice reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Posjetioci, među njima i čelnici SNSD-a predvođeni Miloradom Dodikom, nisu ni ovaj put imali razloga za slavlje.“S velikim ushićenjem i pažnjom pratićemo vašu igru, a vi budite neustrašivi, nepokolebljivi, sinonimi pobjede i tako do kraja! Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras”, poručio je prije utakmice Milorad Dodik.Srbija je poražena od Švicarske (2:3), te je tako neslavno završila nastup u Kataru, sa samo jednim osvojenim bodom u duelu protiv Kameruna.

Veličanstvena atmosfera u “Boriku”. Naprijed, “orlovi”!, napisao je Milorad Dodik na svom zvaničnom Twitter nalogu uz video snimku na kojoj se vidi kako pjeva himnu susjedne države u društvu stranačkog kolege i direktora banjalučkog Kliničkog centra Vlade Đajića.

Fokus.ba